Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Dr.Spiller - GERMANY - Pure SkinCare Solutions
Бизнес Събития

Dr.Spiller – GERMANY – Pure SkinCare Solutions

НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО! ЕКСЛУЗИВНОСТ!

В УНИСОН С ПРИРОДАТА: ПРОИЗВЕДЕНА В ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА СРЕДА В ПОДНОЖИЕТО НА АЛПИТЕ

Dr.Spiller – GERMANY – Pure SkinCare Solutions

Най-голямото предимство на продуктите, създадени от д-р Шпилер, учен – химик( първи в света въвел слънцезащитен фактор в производството на козметика ,  1968г. ), е че не предизвикват алергични реакции и са много подходящи за чувствителна кожа, склонна към раздразнения.

Козметичната марка е създадена, за  да третира разнообразни дерматологични проблеми по естествен, безвреден начин, като основен принцип е биомиметиката – подражание на природата и нейните процеси.  Използваните  активни съставки са предимно натурални, като ценни растителни масла, изворна вода от Chiemgau Алпите и лечебни растителни екстракти.

Пантентованата HYTEC Emulsion System, възстановява хидролипидния филм на кожата като комбинира двата най-успешни метода – създава леки, лесни за нанасяне емулсии, които обединяват качествата на продуктите на водна и липидна основа. Кожата получава всичко, от което се нуждае, без да е утежнена.

Продуктите за работа в кабинет /дерматологични клиники,  спа и уелнес центрове, козметични салони/са лесни за употреба, с бърз, видим ефект за клиента. Разнообразие от  терапии за лице и спа терапии за тяло.

ОСНОВНИ ПРОДУКТОВИ СЕРИИ:

 • ПРОБЛЕМНА КОЖА ЛЕЧЕНИЕ НА АКНЕ; КУПЕРОЗA; ПИГМЕНТНИ ПЕТНА;
 • АНТИЕЙДЖ: КОЛАГЕН, КОПРИНА; ВИТАМИН С, А, ХИДРО-МАРИН, СЕРИЯ ЗА МЪЖКАТА КОЖА;
 • ЕКСКЛУЗИВНА АНТИЕЙДЖ СЕРИЯ CELLTRESOR : ПОДХОДЯЩА ЗА СЛЕД ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ;
 • ХИДРАТИЦИЯ: КИСЛОРОД, САНВИТА, АЛПИЙСКО АЛОЕ;
 • АНТИЦЕЛУЛИТНА;
 • ПРОДУКТИ ЗА МАСАЖ: МАСАЖНО МАСЛО – BODY RELEASE /ЗА КОПРИНЕНО-МЕКА КОЖА С АНТИЕЙДЖ ЕФЕКТ/; МАСЛО ЗА ЛИЦЕ ARGAN DELUXE /ЗА ХИДРАТИРАНА И ЕЛАСТИЧНА КОЖА/;

„The Beauty of Nature Ampoules“

Kолекцията ампули „Красотата на природата“ , се състои от 13 вида ампули, отразяващи 13 различни преживявания в грижата за кожата.

Високо концентрирани ампули, създадени на основата на хиалуронова киселина за максимален ефект. Резултатът? Иновативна система позволяваща на активните съставки да проникнат дълбоко в кожата за максимална ефективност , мигновен ефект и дълготрайно действие.

 • Всяка ампула представлява съвкупност от натурални съставки и модерна технология, без добавени аромати и оцветители, и без консерванти. При терапии са подходящи за нанасяне с различни уреди;
 • Изключително богати на активни съставки, които са създадени на основата на хиалуронова киселина за максимален и бърз ефект;
 • Гелобразната текстура спомага за нанасянето и увеличаването на ефекта от ампулите. Текстурата е особено приятна и дълбоко хидратира кожата моментално;

ЕКСКЛУЗИВНО! ПРЕЗ 2022г.! ОРГАНИК ЛИНИЯ TRAWENMOOR – за лице и тяло.

Защитата на околната среда е особено важна за нас, затова всички продукти на TRAWENMOOR са сертифицирани неутрално по отношение на климата /в сътрудничество с ClimatePartner/.

 • 100 % био сертифициран/Cosmos Organic;
 • 100 % веган;
 • 100 % климатично неутрален;
 • Опаковки – Eco friendly, рециклируеми и сведени до минимум;

ДЕЙСТВИЕ : Хидратация, защита, регенерация, бавно стареене и противовъзпалителен ефект за кожата.Продуктите за домашна грижа са в елегантни опаковки, с описание на български език.

           За контакти: Санвита ЕООД, тел.:+359885892705, e-mail: manager@sanvita.bg, web: www.dr-spiller.bg

Сподели публикацията