Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Асен и Яна Хитови – собственици на Емералд Травел/ снимка Руслан Йорданов
Награди Новини

Емералд Травел получи годишната награда за туроператор на годината на списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday

Емералд Травел получи годишната награда за туроператор на годината на списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday, което е част от медийната група на Национална информационна агенция Bgtourism.bg.

В допитването през цялата година участваха водещи експерти от страната и чужбина в областта на хотелиерството и туроператорството, които дадоха своето високо признание престижната статуетка в третото издание на Годишните награди за туризъм на списанието да бъде присъдена на екипа на Емералд Травел.

Емералд Травел с чартърни почивки на остров Мавриций през зимата

Автор на статуетката, която представлява логото на списанието, е Стефан Петров. Произведенията му са едни от най-оригиналните и емблематични награди на престижни конкурси и събития – сред тях са Forbes, M2 – Строител на годината, Superbrands, BlackSeaRama Pro-Am, Маскираният певец и други.

Емералд Травел пуска новогодишни чартърни полети до Анталия и от четирите големи български летища

„Всяка година става все по-трудно да отличим най-добрите сред най-добрите. България има своите утвърдени професионалисти, които предлагат най-доброто за своите туристи. С гордост мога не само аз, но и допитването ни сред много професионалисти в индустрията и клиенти на компанията, споделят, че Емералд Травел е една от компаниите, която отстоява високите стандарти“, заяви собственикът на списанието Руслан Йорданов.

Пловдив е на корицата на новия брой на списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday

Екипът на Емералд Травел получи своята награда по време на роудшоуто, което днес организира във Варна с над 70 представители на водещи хотели, хотелски вериги и курорти от Турция и Северен Кипър.

Емералд Травел организира мащабно роудшоу в три български града с десетки водещи хотелиери

Тази година отличието за авиокомпания на годината бе присъдено на Qatar Aiways и бе връчено в Доха лично на главния изпълнителен директор Н.Пр. Акбар Ал Бакър. Предстои в началото на декември да бъдат обявени носителите на останалите 6 награди на списанието, които всяка година по традиция се връчват лично по модела на Мишлен звездите в кулинарията в знак на лично признание.

Сподели публикацията