Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Бизнес

Хотел Експертс – За успешни проекти в областта на туризма на територията на България и Северна Македония

Man putting key card switch in hotel room

Хотел Експертс предоставя комбинация от интелигентни решения, съобразени със спецификата на всеки отделен казус, чрез осъществяване на качествена експертиза от доказани специалисти в бранша, чиито опит и познания покриват спецификата на хотелиерството във всичките му разновидности и направления.

В портфолиото на Хотел Експертс са услуги като – Управление на активи и предварително проучване, pre-opening услуги, избор на бранд/оператор, оперативен мениджмънт, бизнес развитие, маркетинг, продажби и стратегическо планиране, онлайн позициониране, маркетинг на дестинацията, обучения и други.

В отговор на новите нагласи и потребителско търсене на здравословни продукти и услуги, Хотел Експертс създаде проектът Healthy – експертно решение за модерния хотелиер. Healthy e концепция, която е разработена, така че да бъде ефективно инкорпорирана като неразделна част от цялостния хотелски продукт.

В стремежа си да бъдат предоставени на хотелиерите иновативни решения, бе създадена и услугата ReveNew – уеб базирана платформа за управление на приходите, която се интегрира към хотелския софтуер, с достъп 24/7 от всяко устройство.

Хотел Експертс е ексклузивен партньор на международната компания Толеранца Маркетинг за България и Северна Македония, както и на Choice Hotels за България, Северна Македония, Сърбия и Румъния.

Сподели публикацията