Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Места Хотели и курорти

Radina Group: качествен и успешен туристически продукт

Радина Груп обединява няколко добре познати туристически обекта на българския пазар, както и нов хотелски комплекс. Този носи гаранция за стандартите, които се прилагат по отношение на качеството на услугата, вниманието към гостите, грижата към служителите и по отношение на взаимоотношенията с партньорите.


Мисията на Радина Груп е да бъде сред компаниите, които налагат добрите практики и определят тенденциите, движещи сектора напред.  Да докаже, че туристическият продукт може да бъде оригинален, качествен и успешен, въпреки предизвикателствата в глобален или микро-план. Да мотивира, подкрепя и развива своите служители, защото без тяхната енергия и отдаденост е невъзможно развитието на туризъм.

Всички хотели от групата са предпочитани от все повече българи и именно това е целта на Радина Груп – насочване към местни пазари и задаване на стандарт за качество. В портфолиото на бранда се включват няколко утвърдени и нови и модерни туристически обекта:

Хотел Аква Невис, Слънчев бряг

Хотел Аква Невис, Слънчев бряг – привлича гости от всички националности. Първият в България “splash hotel”, с директен достъп на гостите на хотела до Екшън Аквапарк, Слънчев бряг. Аква Невис е носител на най-престижните награди на туристическия портал TripAdvisor, както и на редица отличия от най-големият европейски туроператор – TUI. Освен традиционния UK пазар, се оказва, че хотелът е много интересен за българи, румънци, белгийци, холандци, поляци, германци. Планира се по-богат продукт с голяма добавена стойност за 2022 и пълна реновация за 2023.

www.aquanevis.bg


Екшън Аквапарк, Слънчев бряг – през 2003-та година в Слънчев Бряг отваря врати първият в страната тематичен воден парк, разположен на площ от 36 декара – Екшън Аквапарк. Изпраща един сезон пълен с предизвикателства, но отново успя да зарадва своите гости с несравними водни приключения, много екшън и забава за цялото семейство.

www.aquapark.bg


Хотел Невис Ризорт, Слънчев бряг – ваканционният комплекс Невис Ризорт е разположен на площ от 50 декара – магическо късче земя, еднакво близо до морския плаж, склоновете на Стара планина и оживените улици на Слънчев бряг. За първи път достъпен на свободния пазар. Един оазис на спокойствието и тишината в Слънчев бряг. Над 2500 българи са посетили хотела през 2021. Проведени са уникални събития като международен салса фестивал с над 600 гости и звезди, спортен лагер, международен фолклорен фестивал и различни фирмени събития. Уникален комплекс, в който са снимани епизоди от хитов сериал, който ще се излъчи през 2022.

www.nevisresort.bg


Хотел Одесос, Златни пясъци – хотелът развива своята дейност в курорта Златни пясъци от 2004 г. Разполага с 186 помещения за незабравима и спокойна лятна почивка. Сгушен в зелен парк и в близост до плажа – хотел Одесос посреща всяка година гости от Германия, Румъния, Великобритания и Полша.

www.odessos-hotels.com


Хотел Радинас Уей, Боровец – снежната перла в короната на Радина Груп е планинският хотел Радинас Уей, разположен сред вековните борови гори на Боровец. Бутиковата обстановка и високият стандарт се поддържат вече 10 години.  Разчита на постоянна грижа за гостите и добавена стойност, с което е спечелил огромен брой лоялни клиенти. Работи през зимния сезон, като разполага с уникален вътрешен и отопляем басейн със стъклен покрив, както и напълно реновирана СПА зона.

www.radinasway.com

Със своята иновативност Радина груп доказва, че туристическият продукт може да бъде оригинален, качествен и успешен, въпреки днешните предизвикателства.


www.radinagroup.bg

Сподели публикацията