Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Бизнес Туроператори

Ясмин Холидейз

ЯСМИН ХОЛИДЕЙЗ е български туроператор, базиран в гр. Варна, и опериращ входящ и изходящ туризъм. Преди четири години поехме предизвикатеството да разкрием на българския пътешественик дестинация Катар, която беше нова и непозната, но която ни плени безапелационно. Щастливи сме, че успяхме да покажем и разкажем много и така Катар се превърна в наша визитка и заслужихме позицията на ексклузивен продавач на дестинацията за България. Но още по-щастливи сме, че за кратко време се сдобихме с много удовлетворени клиенти. Освен Катар, предлагаме почивки в целия Арабски свят, Европа, Азия, Африка.

КАКВО ПРОДАВАМЕ? – Продаваме ЕМОЦИИ!

  • Емоцията е всичко! – Всичките ни усилия са насочени към това да създадем емоции, които да пораждат щастие.
  • Извън рамката. – Стремим се да предлагаме на българските и чуждестранните ни клиенти преживявания, които да помнят дълго с усмивка и които да са извън рамките на масовите туристически продукти.
  • Обогатяване. – За нас е мисия да постигнем с всяко едно пътуване на нашите клиенти онова особено усещане да се докоснеш до различнито светоусещане и култура.
  • Туризмът с всичките му лица – Почивки на МОРЕ, ПЛАНИНА, СПА, БАЛНЕОЛОГИЯ И МЕДИЦИНА, КОНФЕРЕНТНИ СЪБИТИЯ, ПРИКЛЮЧЕНСКИ ТУРОВЕ, КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ, ЛОВЕН ТУРИЗЪМ, КЛУБЕН ТУРИЗЪМ, ВИНЕН, КУЛИНАРЕН и още много..

ТАЙНАТА НИ! – всъщност са няколо прости правила, които спазваме безкомпромисно и които ни се отплащат даже в тези трудни времена:

  • Към всеки клиент подхождаме индивидуално, според интересите и мечтите му, които се стараем да сбъднем, като максимално се придържаме към бюджета му, независимо дали ще пътува извън страната или избира да почива тук.
  • По време на почивката си, всеки наш клиент знае, че сме на разположение 24/7 и могат да разчитат на нас във всеки един момент. Поддържаме връзка постоянно и можем да съдействаме даже ако трябва да им резервираме място в ресторант или бар, или да им повикаме такси, независимо къде по света се намират.
  • Всеки един от хотелите, които предлагаме е проучен прецизно, държим на личния контакт с екипите, които работят там, за да гарантираме спокойното пребиваване и да осигурим истински мечтаната почивка на клиентите си.
  • Изградихме стабилни  и коректни партньорства във всяка дестинация, на база на която успяваме да удовлетворим желанията и изискванията на клиентите си и да гарантираме защитата на техните интереси.


Контакти:
Гр. Варна, ул. Велес 19 – Офис партер
Тел.: +359 52 580 081
Моб.тел.: +359 876 333 057
e-mail: sales@yasmin-holidays.com; manager@yasmin-holidays.com
website: yasmin-holidays.com
Facebook: www.facebook.com/yasminholidays/
Instagram: yasminholidays


Сподели публикацията