Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Места Хотели и курорти

Домашен комфорт в сърцето на Пампорово

Хотел „Камелия“ – Пампорово е четиризвезден комплекс, който вече 10 години е предпочитано място за почивка на семейства с деца. Комплексът работи целогодишно, впечатлявайки своите госи с невероятна архитектура, високо качество на предлаганите услуги, стилни и уютни апартаменти и много забавления

Хотел „Камелия“ е разположен до една от най- атрактивните ски писти на ски център „Студенец“ и има директен достъп до пистата от прилежащия към хотела  Ски гардероб. За най-малките се предлага целодневно обучение в единствената самостоятелна ски-детска градина за деца от 4-9 години, където освен снежните забавления, могат да направят и първите си стъпки на ски.

За по – напредналите Ски център „Камелия“ предлага модерно ски и сноуборд оборудване, както и  професионални инструктори.

Комплекс „Камелия“–  Пампорово предлага релакс и комфорт в кокетен Релакс център оборудван с всичко необходимо за разтоварващи часове след дългите снежни дни- финландска и инфраред сауна, парна баня и джакузи. В непосредствена близост до Релакс центъра  е модерно оборудвана фитнес зала. На разположение на гостите е и панорамен басейн с целогодишна температура на водата 30 градуса.

Хотел „Камелия“- Пампорово е перфектно проектиран да предостави максимално удобство на семейства с деца. Хотелските апартаменти разполагат с кухненски кът с възможност за самостоятелно приготвяне на храна,   трапезария, една, две или три спални и удобни разтегаеми дивани. 

Не са забравени и малчуганите, които обичат игрите. На тяхно разположение е специално обзаведена зала за игри, вътрешени детски кът и  атрактивна външа площадка за игра. Комплексът разполага и с голямо мултифункционално игрище, което целогодишно е любимо място на малки и големи.

Хотел Камелия Пампорово със сигурност може да бъде и мястото на вашия бизнес. Освен уютния и просторен Лоби бар с класическо обзавеждане за вашите работни срещи, можете да се възползвате от  2 конферентни зали: Голяма -със 100 места и малка с 30 места.

На разположение на своите гости хотелът предлага и 2 ресторанта – Класически ресторант до 200 места и Родопско Барбекю – място където може да се насладите на уникалните местни специалитети. 

https://www.kamelia-hotel-pamporovo.com
kameliaski@gmail.com
Телефон за резервация – 0885 04 45 49


Сподели публикацията