Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Новини

Стефан Петров е автор на уникалната статуетка на списание Destinations – ultimate guide for your holiday

Стефан Петров е автор на уникалната статуетка в категория „Дестинация на годината“ в първото издание на Годишните награди за туризъм на списание Destinations – ultimate guide for your holiday и национална информационна агенция bgtourism.bg. Негови произведения са едни от най-оригиналните и емблематични награди на престижни конкурси и събития – сред тях са Forbes, M2 – Строител на годината, Superbrands, BlackSeaRama Pro-Am, Маскираният певец и други. Той е завършил НГПИ „Св. Лука” София, специалност „Художествена обработка на метали” и Национална Художествена Академия – специалност „Метал”. Създател е на сайта Nagradi.eu.
Статуетката представлява логото на списанието и е от лят месинг – полиран, и лак. Основата е от гранит с табелка анодиран алуминий с лазерно гравиране с името на наградите, категорията и победителя. Наградата е изцяло ръчна изработка. Призът се връчва само в категория “Дестинация на годината”. Всички победители в осемте категории на Годишните награди за туризъм на списание Destinations – ultimate guide for your holiday и национална информационна агенция bgtourism.bg получават красиви плакети.
„Основната ни цел е да предлагаме индивидуален дизайн и изработка на плакети и награди , според изискванията и бюджета на всеки клиент, както за фирмени събития, така и за лични поводи. Израбитваме плакети и награди от стъкло, акрил, метал, дърво, еко награди, както и специализирани индивидуални проекти. Награди, които изработваме са създадени специално за нашите клиенти.
Индивидуалният дизайн и съчетанието на разнообразни материали ни прави гъвкави при изработката на награди за нашите клиенти. Разполагаме със собствена материална база, което ни дава възможността да изработваме Вашите награди изцяло в България“, споделя Стефан Петров.

Сподели публикацията