Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Аква Невис и Невис Ризорт
Аква Невис и Невис Ризорт
Места Хотели и курорти

Аква Невис и Невис Ризорт: магнетични дестинации за щастлива и незабравима лятна ваканция

Слънце, море, забавления и гарантирано спокойствие – тази очаквано добра комбинация за семейна ваканция предлага на своите гости ваканционно селище „Невис Ризорт“ и хотел „Аква Невис“, отстоящ на 35 км от Бургас и на 8 км от Несебър.


„Невис Резорт“, разположен на хълм в близост до Слънчев бряг, е завладяващо място за спокойна all inclusive почивка сред природата и за първи път отваря своите врати на българския пазар. На разположение на гостите са три ресторанта, амфитеатър, мини голф игрище, аквапарк с фамилни пързалки и специалната част с мини детски съоръжения и воден кът за най-малките. По-големите посетители релаксират в SPA

центъра, в три големи външни басейна и един вътрешен басейн. Комплексът разполага с мултифункционално игрище за футбол, тенис и баскетбол. Хотелът има собствен плаж с осигурен транспорт.

В самия курорт се намира и другата перла на „Радина груп“ – хотел „Аква Невис“. Хотелът предоставя на своите гости неограничен свободен вход до прилежащата водна атракция – „Екшън Аквапарк“, Слънчев бряг – при това на база all inclusive! На по-малко от километър се намира златистата пясъчна ивица на курорта, до която гостите стигат с осигурен безплатен транспорт. Четиризвездният хотел разполага с комфортни и просторни помещения за настаняване, ресторант, лоби бар, спортен бар, бар край басейна, открит басейн с интегриран детски басейн, SPA и фитнес център, мултифункционално игрище на открито, детска площадка, стая с игри, дневна и вечерна анимация за малки и големи.

„Аква Невис“ и „Невис Ризорт“ са магнетични дестинации за щастлива и незабравима семейна ваканция. Двата обекта са част от авторитетната визитка на „Радина груп“. Компанията е заела специално място на картата на българския туризъм с добрите си практики. Със своята иновативност „Радина груп“ доказва, че туристическият продукт може да бъде оригинален, качествен и успешен, въпреки днешните предизвикателства. Компанията е позната в България с един от най-атрактивните аквапаркове в страната, отличен през 2020 г. с наградата на БХРА за най-добър аквапарк в България.

www.nevisresort.bg

www.aquanevis.bg

www.radinagroup.bg

Сподели публикацията