Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Места Хотели и курорти

Аква Невис

Хотел Aqua Nevis се намира в най-големия летен курорт в България – Слънчев бряг. Построен през 2012 г. в концепция SplashWord Hotel предоставя уникалната възможност на своите гости да се възползват от неограничен свободен вход до прилежащия аквапарк – Екшън Аквапарк – при това на база All inclusive.

Хотелът е разположен на по-малко от 1 км от златистата пясъчна ивица на курорта, като е осигурен безплатен транспорт както до плажа, така и до центъра на курортния комплекс. Предлага помещения за двойки, семейства с едно или две деца, както и открит басейн за всички възрастни, уелнес център, фитнес и … собствен аквапарк!

Хотелът е разполага с над 200 стаи и апартаменти, с около 800 човека капацитет за настаняване, една основна сграда, спортен бар с мултифункционално игрище, площадка за игра с катерушки за децата, голям открит басейн и собствен аквапарк. Нещо повече – всеки гост на хотела ползва безплатен, неограничен и постоянен достъп до Екшън Аквапарк. За удобството на гостите е на разположение 24-часов охраняем паркинг, както и редовен шатъл транспорт до центъра на к.к. Слънчев бряг през деня (за плаж) и вечерта (за забавление), по предварително обявен график. Абсолютно безплатно и включено в общата цена.

Изхранването е на база блок маса в основния ресторант, снак храненията на снак бара, а предлаганият алкохол – на основния бар в лобито на хотела. На разположение на гостите са също уелнес центъра, мултифункционалното игрище, фитнес центъра, стая с електронни игри, открита детска площадка с катерушки, мини голф и открита сцена и място за забавление.

Ежедневно за доброто настроение на гостите се грижат аниматори, които организират спортни игри, детски активитети и вечерни шоу програми на сцената. Със своите над 40 атракции Екшън Аквапарк е неизменна част от преживяването в хотела. Сред съоръженията са фамилни и екстремни пързалки, детски кът и специални атракции за най-малките, ленива река и басейн с вълни, както и мини детски замъци и водни оръдия.


Сподели публикацията