Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Бизнес Събития

EventPlus.bg

Първата първата специализирана платформа за конферентен туризъм в България, която свързва хотелите и собствениците на зали с организаторите на събития. Повече от три години, е търсен посредник от малки и големи фирми, български и чуждестранни компании, бизнеси и неправителствени организации.

EventPlus е ефективна, защото улеснява комуникацията между организатори и доставчици. Само с три клика откривате подходяща зала и необходимия ви партньор, за да организирате успешно Вашето събитие. За доставчиците на услуги e ценен канал за продажби и реклама. Спомага за позициониране на водещи позии в Google. Работи още като медийна трибуна с представяне на полезно и образователно съдържание, PR материали и актуални събития.

EventPlus има за цел да съдейства за развитието на MICE индустрията в страната ни. Да улесни всички участници в процеса, така че резултатът от усилията им да е добре организирано събитие, за кратко време и на по-добра цена. Основател и управител е Ралица Иванова, с опит като организатор събития и мениджър на зали за събития.

Основател и управител е Ралица Иванова, с опит като организатор на събития и мениджър на зали за събития

Сподели публикацията