Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Места Хотели и курорти

InterContinental Sofia

Хотелът печели престижните отличия за трета поредна година

Ноември 2021. InterContinental Sofia, иконата на съвременния лукс в България, добави още две престижни отличия към своята богата колеция – Водещ хотел на България за 2021 на Световните награди за туризъм, и Луксозен бизнес хотел на Източна Европа за 2021 на Световните награди за луксозни хотели. Световните награди за туризъм и Световните награди за луксозни хотели са сред най-утвърдените институции за оценка на постиженията в туризма, повече от 15 години. Победителите се избират ежегодно чрез публично онлайн гласуване, а категориите се определят на световно, регионално и национално ниво.

Наред с тези постижения, хотелът отбелязва и друго важно събитие – 75-тата годишнина на бранда InterContinental® Hotels & Resorts. Диамантеният юбилей се празнува в повече от 130 хотела в света, включително InterContinental Sofia, където гостите могат да се насладят на празничния коктейл InterContinental75 и изкушаващи ястия, създадени специално за повода.

„За мен е чест да отпразнувам този важен момент с нашите гости, собственици, партньори и колеги! Горд съм на представлявам първия InterContinental® хотел в България и смея да твърдя, че той следва същата тенденция на развитие като бранда на глобално ниво – само 3 години след отварянето, InterContinental Sofia е носител на едни от най-престижните награди в туристическата индустрия. Тази година отвори врати нашият бутиков уелнес център, а екипът вече работи по следващия вълнуващ проект – откриването на новия ни ресторант през 2022.” – споделя г-н Анджело Зукала, Генерален мениджър на InterContinental Sofia.

За InterContinental Sofia:
Разположен на емблематичните жълти павета в сърцето на столицата, InterContinental Sofia предлага неповторимо петзвездно изживяване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша. Хотелът е отличен за Водещ хотел в България и Луксозен Бизнес Хотел на Източна Европа за 2019, 2020 и 2021. За повече информация и актуални оферти, посетете нашия уебсайт и ни последвайте във Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube и Twitter.

За IHG Hotels & Resorts:
IHG Hotels & Resorts е водеща международна хотелска верига, която предоставя истинско гостоприемство за всеки гост. С повече от 16 бранда и IHG Rewards, една от най-развитите програми за лоялност в хотелската индустрия, IHG разполага с близо 6,000 хотела в над 100 страни, и още 1,800 в процес на изграждане.

Сподели публикацията