Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Места Хотели и курорти

Медикъл Спа център „Стримон Гардън“

На 90 минути с кола от София, в подножието на планината Осогово, ще откриете гр. Кюстендил.  Запленени от лековитата минерална вода и мекия климат, още древните римляни превръщат града в притегателно място за лечение и отдих, наричайки го „Градът на изворите”.

В Медикъл Спа хотел „Стримон Гардън” в сърцето на Кюстендил Ви посрещат уютна атмосфера, успокояваща музика и професионален екип. Във всички спа съоръжения на Медикъл Спа център „Стримон Гардън“ се използва минерална вода от кюстендилските извори, която има доказани лечебни свойства.

За Вас, гости  на Медикъл Спа хотел „Стримон Гардън“,  сме подготвили селекция процедури, ритуали  и терапии за витализиране на Вашето тяло и хармонизиране на емоционалното Ви състояние. В изготвената от нашите специалисти програма „Имуностим“ сме постигнали баланс между пълноценна почивка и укрепване на имунната система чрез умело съчетаване на тонизираща физическа активност, детоксикиращи и хармонизиращи терапии и здравословен хранителен режим.

Индивидуалният и холистично-терапевтичен подход с прецизно селектирани висококачествени продукти за лице и тяло, съчетани с  високо квалифицирани специалисти и обстановка на уют, спокойствие и грижа, са ключът към поддържане на силна имунна система и витален дух. За пълноценния Ви престой ще допринесат и процедурите с известната от Древността  минерална вода от кюстендилските извори, притежаваща уникални лечебни свойства.Сподели публикацията