Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Личности

Добре дошли в Destinations – ultimate guide for your holiday!

Уважаеми читатели! 

Това е специален момент за мен. Започва моята нова приказка в света на туризма и журналистиката – издаването на списание Destinations – ultimate guide for your holiday. Новият медиен продукт – част от групата на „Роял Комюникейшън“, започва като годишно списание с над 100 страници на български и английски език. 

Мисията на списанието е да бъде престижна трибуна на туристическата индустрия, както и инструмент, който по най-добрия начин да представя българския бизнес и туризъм пред света.  

Не всичко е Digital, в днешно време хартията е лукс – написаното върху страниците остава и именно заради това предприемам, заедно с моя екип, своята нова стъпка към развитието си след успешния проект bgtourism.bg,  достигнал аудитория от над 2 милиона уникални потребители от над 210 държави през последните две години. Авторските ни публикации бързо утвърдиха онлайн медията ни като авторитетен, актуален и достоверен източник на информация. Днес bgtourism.bg e желан партньор сред бизнеса за бързи и ефективни резултати, както и независима медия, на която разчита българският онлайн читател. 

Живеем във времена, в които има сериозна липса на хигиена в общуването между хората, както и между медии и хора. Ние спечелихме нашите отношения с почтеност и откритост, които времето превърна в сила и доверие. За добрите житейски и професионални уроци днес благодаря на моите учители в журналистиката и в туризма, които ме накараха да видя в дълбочина двете професии, за да мога днес уверено да ги съчетая и да реализирам своите проекти. 

По ирония на съдбата новото ни начинание ще започне точно като в приказките – от Замъка. На корицата ни, на пилотния брой, е един от най-търсените туристически обекти сред туристите, който за собственика, а и за мнозина българи се превърна в символ за реализация на мечти.  

Чрез списанието ние ще представяме интересни и успешни личности в туризма, които са пример за човешки и професионални качества. Списанието ще ни отвежда до впечатляващи места, ще ни запознава с интересни и актуални бизнеси и ще ни помага да преоткриваме света на туризма – в България и извън нейните предели. 

Руслан Йорданов

Собственик на Destinations – ultimate guide for your holiday
Сподели публикацията