Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Biologique Recherche Paris
Biologique Recherche Paris
Места Хотели и курорти

Козметична грижа, ориентирана към резултата

Тази година Biologique Recherche Paris спечели престижната награда “Result Oriented Skincare Award” в престижната класация на “Destination Deluxe Awards 2021” ✨ 

Преди близо 40 години, когато е създадена лабораторията Biologique Recherche, Иван и Жозет Алуш, биолог и физиотерапевт, комбинират своя опит и страст, за да начертаят своя уникален и визионерски курс за козметичната индустрия. Тогава компанията работи като отдел за научни изследвания и развитие, чиято единствена цел е да създава протоколи за терапии и да формулира продукти, предназначени за професионалисти, разочаровани от предлагането в момента.

В днешно време комбинацията от клиничен подход към персонализирано козметично лечение, чисти, концентрирани, почти сурови продукти, сложни формули и оригинални и стриктни процедури, лежат в основата на репутацията за ефикасност на методологията Biologique Recherche.

През 2000-те години Филип Алуш, проявявайки интерес към коренно различния процес, застъпван от родителите му, постепенно поема творческия факел на Biologique Recherche. Неговият глобален подход към кожата като орган, пряко свързан с всички останали, който той изучава по време на обучението си по вътрешни болести и опитът му в остър органичен стрес в реанимационните отделения, където практикува, дават нова перспектива на всички техники, специфични за марката.

Визията за кожата на Доктор Филип Алуш: Кожата е отражение на самите нас; тя приема множество форми в рамките на един ден и през целия ни живот. По същия начин, няма двама индивида с еднаква кожа и всеки има различни състояния на кожата, които сами по себе си могат да варират в рамките на един ден, в зависимост от различните зони на лицето. Съответно, методологията Biologique Recherche е насочена към епидермиса според състоянието на кожата (Skin Instant©) на всеки индивид.

Автентичност и баланс са сърцето и душата на продуктите на Biologique Recherche: Всеки продукт на Biologique Recherche трябва да отговаря на специфични критерии:

•Много висока сложност на формулата и ниво на концентрация на растителни, био-морски или биологични екстракти, надвишаващи средно 20%

Липса на синтетични аромати, за да се запази целостта на формулите и да се избегнат случаи на сенсибилизация

Студени производствени процеси, когато е възможно, за да се спазва оригиналната структура на активните съставки

Висококачествени активни съставки, които оправдават своята цена.

Синергията между нашите продукти, съчетани със специфичните и оригинални мануални техники допринасят за успеха на нашите изключителни персонализирани процедури.

Във все по-виртуалния свят, в който всички живеем по-дълго, в градска и стресираща среда, търсенето на благополучие и красота се очертава като нова потребност. Персонализираните процедури на Biologique Recherche вече се предлагат в повече от 85 държави, в козметични и медицински центрове, които разпространяват ексклузивно методите и продуктите на марката. Флагманският центът на Biologique RechercheAmbassade се намира на 32 avenue des Champs-Elysées, Париж, от 1993 г.

www.biologiquerecherche.bg / www.biologique-recherche.bg
Instagram: www.biologique_recherche_bulgaria

Сподели публикацията