Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Alqvimia
Alqvimia
Места Хотели и курорти

РАЗХОДКА ИЗ СЪЩНОСТТА НА ALQVIMIA

Alqvimia е създадена през 1984 г. от визионера Идили Лизкано, в съответствие с неговата концепция за холистична натурална козметика, базирана на биологична химия и най-чисти етерични масла. Успехът не закъснява и през 1991 г. компанията започва своята експанзия в цяла Европа. Понастоящем Alqvimia оперира в 20 страни по света със забележителен успех, особено в Азия, в страни като Китай, където има собствено дъщерно дружество от четири години, и Тайван, Корея и Малайзия, където постига отлични резултати, позиционирайки се като световен лидер в 100% натуралната козметика.

КОЗМЕТИКАТА НА ALQVIMIA Е ЧИСТА КРАСОТА

В Alqvimia ви предлагаме повече от набор от козметични продукти. Ние предоставяме персонализирани преживявания с изящни ритуали, за да гарантираме, че кожата ви изглежда здрава, подхранена и регенерирана, с красив естествен блясък.

СИЛАТА НА ПРИРОДАТА И АРОМАТЕРАПИЯТА

Чистотата и свежестта на нашите 100% естествени съставки, заедно с овладяването на формулите, замислени по автентичен и древен начин, и създавани повече от 30 години в наше собствено производство в La Garrotxa, превръщат нашите масла, балсами и лечебни продукти в уникални творения с луксозни текстури и пристрастяващи аромати. Те ни обгръщат с чиста природа, благодарение на най-висококачествените растителни екстракти и най-възвишените и свежи етерични масла от цял свят.

Душата на нашите продукти е в тяхната изработката; те се създават бавно и на ръка, като се работи в хармония с времето, отделяно от природата за постигане на такива възвишени резултати.

С АНГАЖИМЕНТ КЪМ ХОРАТА И КЪМ ПЛАНЕТАТА

Нашето задължение е да ви предложим възможно най-високо качество, безопасност и ефективност. Продуктите на Alqvimia представляват кулминацията на дългогодишен опит, мъдрост и традиция, подкрепяни от най-новите научни открития. Замислени с нашите любов и страст. В Alqvimia всички наши творчески, формулиращи и производствени процеси следват максимална чувствителност и уважение към околната среда. С нашия малък принос се стремим да подобрим качеството на живот на днешните поколенията и бъдещето на цялата планета.

Ние вярваме в устойчивостта. Ние сме отдадени на природата и баланса на околната среда, защото с нашето днешно начинание допринасяме за преодоляването на предизвикателствата, пред които е изправена планетата в не много далечно бъдеще.

Производство на ръка. Това е нашият ангажимент към околната среда, като се има предвид, че работим с възобновяеми енергии и без емисии на CO2, и използваме естествени и органични суровини, защото вярваме в красотата и силата на растенията.

Със сертификати за отговорност. Всички съставки и материали, използвани в козметичните продукти Alqvimia, имат съответния сертификат за социална отговорност по отношение на нашите служители и управление на горите.

Рециклируема опаковка. Естествените маслени есенции на Alqvimia изискват опаковка, която може да издържи на силата и стабилността на техните формули, поради което използваме картон, стъкло и биоразградими материали.

www.alqvimia.com

Сподели публикацията