Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Интервю Личности

Какво има в Замъка?

Интервю с Янко Кръстев – Управител на Замъка

По-лесно би ми било да отговоря на въпроса какво няма, но нека да карам подред: Прекрасен парк с няколко езера, винарна със собствени марки напитки, параклис, в който се провеждат всички църковни ритуали, атрактивна арт галерия, зона за игри, конна база, фонтан на желанията, летни барове и ресторант, магазин за сувенири. Това е мястото за Вашата романтична сватба, семеен празник, или фирмен тиймбилдинг. Искам да акцентирам на нещо изключително важно за замъка не само като туристически обект, но и като специално място за повечето от нашите посетители: Прелюбопитният факт, че замъкът е строен само от един човек който сам камък по камък в течение на повече от 25 години вече изгражда своята мечта, вдъхновява хората да повярват в своите сили и да започнат да осъществяват и те своите дълго отлагани планове и проекти. Многократно съм бил свидетел на това, как хората са споделяли с мен факта, че Ющом като един човек може сам да постигне това чудо, защо и аз да не мога? Няма да отлагам повече. Започвам и аз от днес”.

Ще споделя с читателите на списанието и една от тайните на нашия успех и защо години наред ние сме без конкуренция в туристическия бранш: Ние постоянно се развиваме и всяка година при нас има по нещо ново, значимо и много привлекателно. Затова и всички наши гости и индивидуални и организирани обичат да ни посещават многократно. Работим със стотици компании от България и света.

Замъкът отдавна надхвърли границите на регионален и национален туристически атракцион и вече няколко години е в класациите на Европейските атракциони, редом с Акропола, Колизеума и Айфеловата кула. Помагаме с удоволствие на всички български фирми, не само от туристическия бранш, но и от сферата на изкуството, производството и науката. Всичко правим в името на красотата и за доброто име на България по света.

На всички наши партньори и колеги искам да припомня знаменателните думи на дядо Либен от “Българи от старо време”: “В двора на дядо ви Либен всичко трябва да е хубаво: от кокошките до снахите. Елате, гледайте как се строи с мерак и майсторлък. Да можете и вие така. Учете са дяца мои. Пък, като не знаете – питайте!”
Сподели публикацията